Home · Aanvraag login

Login aanvragen

Het Elektronisch Nieuwsarchief is bedoeld voor strikt wetenschappelijk gebruik en mag niet voor commerciële of privé-doeleinden gebruikt worden. Het ENA-team heeft hiervoor duidelijke afspraken gemaakt met VRT en VTM. Als u geïnteresseerd bent in een login, dient u zich te registreren en is de toegang in tijd beperkt.

Voor onderzoekersStuur uw aanvraag naar ine.kuypers@uantwerpen.be
Voor studenten

FAQ

 • Kom ik in aanmerking als geregistreerd gebruiker?
  Alle onderzoekers en docenten van de Vlaamse universiteiten en hogescholen, ongeacht faculteit, departement of richting komen in aanmerking. Bij de registratie is het noodzakelijk te vermelden voor welk onderzoek u het ENA wil gebruiken.

  Meer...

 • Gebruiksvoorwaarden

  Om het strikt wetenschappelijk karakter van het ENA te vrijwaren, en overbelasting en technische moeilijkheden te vermijden, hebben we een aantal gebruiksvoorwaarden opgesteld.
  1. Het gebruik van het ENA is volledig gratis.
  2. Het ENA is bedoeld voor strikt wetenschappelijk gebruik. Elk commercieel gebruik van de ENA-website, rechtstreeks of onrechtstreeks, is verboden.
  3. Het copyright van het beeldmateriaal berust nog steeds bij de betrokken omroepen. Geen van de beelden op de website van het ENA mag daarom publiek vertoond worden zonder uitdrukkelijke toestemming van de betrokken zender.
  4. De uitzendingen of delen van de uitzendingen op de ENA-website mogen enkel in streaming video bekeken worden, en mogen dus niet gedownload worden. Het ENA stelt geen uitzendingen of delen ervan ter beschikking op een andere manier dan streaming video. Er kunnen dus geen uitzendingen op DVD of CD-ROM geleend of verkregen worden.

  Ontwerp www.KPsoft.be   Lettergrootte: Normaal · Groot